Over Bacco Perbacco

Mario de Benedictis is in 1981 afgestudeerd als kok aan de Hotelschool in Villamare bij Sapri in de provincie Salerno. Zijn jarenlange ervaring als kok in Italië en Nederland vind je nu terug in ‘’een avondje uit bij Bacco Perbacco.’’ Mario probeert het beste van de Italiaanse keuken aan te bieden: Geweldig eten met uitsluitend verse ingrediënten bereid, heerlijke wijnen, sfeer en gezelligheid!

In 2009 kreeg hij de kans –mede- eigenaar te worden van Bacco Perbacco. Een kans die hij met beide handen aangreep en Bacco Perbacco groeide onder zijn bezielende leiding uit tot één van de betere Italiaanse restaurants van Den Haag e.o. Vanaf 2011 bijgestaan door de charmante Emanuela uit Villa di Tirano in de provincie Sondrio in de regio Lombardije als de perfecte gastvrouw.

Sinds januari 2016 is hij alleen eigenaar waardoor hij nog meer zijn stempel kan drukken op het restaurant. Of zoals Mario zegt: ‘’ passie voor koken en gastheerschap zitten in mijn bloed’’. En dat straalt dit intieme restaurant dan ook volledig uit.

 

Arrivederci!

Mario en het team van Bacco Perbacco